Vælg de bedste udsalgsvarer

posted by on 2016.01.03, under Online
03:

Måske har du allerede nu været ude og investere i årets første udsalgsvarer, men savner alligevel lidt inspiration til, hvad du bør investere i her og nu.

Vi giver dig her en liste over de ting, du med god samvittighed kan købe på udsalget 2016:

  • Læderjakke – en eviggyldig klassiker, der kan redde ethvert outfit. En sikker investering.
  • Den lille sorte kjole – det er vigtigt at have en god basisgarderobe, som du kan bygge videre på med diverse accessories. Køb gerne en model i en rigtig god kvalitet og med et forholdsvis enkelt snit, som du ikke bliver ”træt af”.
  • T-shirts og toppe til basisgarderoben.
  • Blondebluser og -skjorter. Blonder er spået til at blive en stor trend i 2016, så hop med på denne bølge allerede nu. Du kan også med fordel kigge efter de boheme-inspirerede mønstre med reference til 70’erne, der har været trendy i 2015 og fortsat er populære.
  • Smykker. Netop nu er de store statement pieces på mode, og det gælder både chunky ringe, armbånd og øreringe. Husk dog, at klassiske smykker aldrig går af mode.

Inden du kaster dig ud i udsalgsjunglen, kan det være yderst fornuftigt at tage et grundigt kig på din eksisterende garderobe. Hvad er det præcist, du står og mangler? Støvler? Kjoler? Jakker? Accessories?

pagetop