Sådan får du et preppy look

posted by on 2015.08.17, under Mode, Online
17:

3496966-man-wearing-sunglasses-with-his-hands-behind-his-neck

Et preppy look afspejler de velhavende og ubekymredes livsstil, og er aldrig for meget. Eksempler kunne være de britiske prinser William og Henry. De er altid velsoignerede, og deres tøj udstråler diskret velstand og luksus. Du kan bygge din preppy garderobe op med gode klassiske stykker tøj af høj kvalitet, som ikke går af mode lige foreløbigt.

Forbindelsen til såvel sejlsport i form af polo-shirts af eksempelvis mærket Ralph Lauren som til kricket og polo i form af de klassiske skotsk klan inspirerede strik sweatre eller veste, er vigtig. Find ud af hvilke farver der passer bedst til din teint og gå efter dem. En rettesnor er, at farverne marineblå, beige og khaki samt pastelfarverne i lidt dæmpede udgaver, er gode preppy farver. Det er også vigtigt at dit preppy tøj passer, baggy style er ikke preppy style! En vigtig del af din preppy stil er også at have alle detaljerne på plads. Er man preppy klæder man sig færdigt på med slips, butterfly eller charmeklud til skjorten og et tørklæde i blazerlommen.

Man er ikke klædt færdig på hvis man ikke har et bælte i sine bukser eller alternativt benytter man seler. Online butikken Neckwear kan hjælpe dig med alle former for finish, og de har en specifik afdeling for seler som er enkelt at finde. De har et bredt sortiment af stilfulde seler i forskellige farver og mønstre af mærkerne Portia, Dako og Amanda Christensen, og de har rigtig preppy seler med læderstropper til bukserne.

Har du særlige ønsker kan Neckwear skræddersy dine seler præcist til dine ønsker og behov.

pagetop