Populære online mode butikker

posted by on 2015.07.18, under Mode, Online
18:

Det er så populært som aldrig før at købe tøj, sko, smykker og accessoires på nettet. Som kunde kan du i fred og ro sidde derhjemme og tjekke udvalget og priserne. Det er ikke som i gamle dage, hvor man skulle piske rundt fra butik til butik. De fleste online butikker har gratis fragt og gratis returret. Du kan prøve tøjet derhjemme og kombinere det med de ting du har i skabet i forvejen.

På zalando.com kan du søge efter produkt eller mærke, og derudover er der også en funktion, som kan vise dig lignende varer på sitet, hvilket er virkelig brugbart. På Zalando kan du finde det hele, tøj til hverdag, fest, overtøj, badtøj, undertøj, sko, støvler, smykker, bælter, tørklæder og tasker. Derudover er der også en grundig guide omkring størrelser og du kan se omkring 6 billeder af hver enkel vare fra alle vinkler. Zalando har naturligvis også mange gode tilbud og sender dig som kunde et nyhedsbrev og ud fra dine køb lærer Zalando, hvad din stil er og giver dig tilbud ud fra dette.

På nelly.com er servicen ligesom på Zalando i top med gratis fragt ved køb for over 199 kr. og returret. Det er også super nemt at søge de ting du ønsker. For eksempel er der brugbare kategorier som bedste fashion finds, mest populære udsalgsvarer. Nelly har også en beauty afdeling med make-up. Solbriller, tasker og andre accessoires.

Hos både Zalando og Nelly er service og betalingssikkerhed naturligvis perfekt.

pagetop